Panonska vas

Aktivnosti

Ride Goričko

Kolesarjenje še nikoli ni bilo tako zabavno. Skrivnostno Prekmurje, čudovita slovenska regija, v vsej svoji lepoti očara prav vsakogar, tudi vas bo. Spoznajte skrite kotičke v družbi prijaznih vodnikov domačinov in ustvarite spomine za zmeraj. Če ste si zaželeli brezskrbnega kolesarjenja, je Ride Goričko pravi naslov za vas. Na voljo so vam enodnevni ali večdnevni izleti, prav tako je vaša odločitev glede težavnosti. 

Turistična kmetija Puhan

Na obronkih goričkega se med vinogradi nad Plečnikovo cerkvijo v Bogojini nahaja Turistična kmetija Puhan. Na družinski kmetiji sami skrbimo za vse korake od njive do krožnika, ter gostom ponujamo nepozabno doživetje prekmurske kulinarike.

Podeželska čokoladnica Passero

Podeželska čokoladnica Passero je tradicionalne okuse svoje domačije vključila v čokoladno pripoved in tako izdelala izvrstne bonboniere s čokoladnimi pralinami, ki vsebujejo omamna polnila. Bogata so z domačimi okusi kot so bezeg, bučno olje, grozdne jagode jurke, traminec in omamen okus po domači gibanici.  Škatlica Čokoladne radosti Prekmurj…

Spust po reki Muri

Bujraške šefe, tradicionalno plovilo na reki Muri, odlično vodenje, domača pijača, gostoljubje, ogled Babičevega mlina, zadnji delujoči mlin na Muri

Doživljajski park Vulkanija

Doživite gorički vulkan, ki je bruhal na območju Goričkega pred 3 milijoni let. V Doživljajskem parku Vulkanija boste igrali vulkanske igrice, spoznali vulkane in geologijo, se z Olijem podali v lavino cev, potovali v središče vulkana in skozi 3D-film doživeli njegov izbruh. Z Olijem boste kuhali kamnine, spoznali Goričko, v kamnolomu iskali kris…

Proizvodnja paradižnika Lušt

Vabljeni v našo LUŠTno trgovino, kjer ponujamo male in velike, sočne in zdrave ter barvite paradižnike. Prav tako boste lahko izbirali med domačimi izdelki lokalnih proizvajalcev in pridelovalcev marmelad, kisov, sokov, testenin, čokolad, bučnega olja, paradižnikovih omak, čajev, vin, mokami, medi, brezglutenskimi izdelki, likerji, žganja in še mnogo drugega.

Pustolovski park bukovniško jezero

Če se radi gibljete ali preprosto želite izkusiti nekaj novega, je naš park pravi naslov za vas. Program si lahko prilagodite glede na vaše zmogljivosti, saj so na voljo tako lažji kot težji elementi. Športni navdušenci lahko uživate na kar 8 metrov visokih elementih.
Posebno doživetje pa predstavlja 27 metrov dolg Štorkljin let.

V neposredni bližini parka se lahko sprostite tudi na energijskih točkah.

Tropski vrt

Ponudbo podjetja Ocean Orchids smo obogatili s koščkom barvite tropske divjine – vrtom tropskih rastlin, ki se nahaja poleg proizvodnih površin podjetja. Iz vrta lahko pokukate v proizvodnjo, kjer vsak dan zacveti okoli 4000 orhidej. V vrtu lahko poleg številnih botaničnih vrst orhidej občudujete zanimive tropske in subtropske rastline iz celega sveta. V 6 metrov visokem objektu boste lahko od blizu videli številne rastline, ki jih poznate iz vašega vsakdana: banane, avokado, vanilija, papaja, mango, ananas, ilang, taro, ingver, karambola ter številne druge. Obsežna zbirka živopisanih flamingovcev (Anthurium) in pestra izbira vzpenjalk pa bo očarala vsakega ljubitelja bujne tropske narave.

Živalski vrt Sikaluzoo

Doživite gorički vulkan, ki je bruhal na območju Goričkega pred 3 milijoni let. V Doživljajskem parku Vulkanija boste igrali vulkanske igrice, spoznali vulkane in geologijo, se z Olijem podali v lavino cev, potovali v središče vulkana in skozi 3D-film doživeli njegov izbruh. Z Olijem boste kuhali kamnine, spoznali Goričko, v kamnolomu iskali kris…

Woop park

WOOP! Murska Sobota je prostor, ki ga namenjamo vsem, ki si želijo sprostitve in zabave s prijatelji ali družinskimi člani. Zabavamo te na kar 4 različnih atrakcijah! Priredimo ti najbolj nepozabno rojstnodnevno zabavo! Postrežemo z najboljšo kavo ali koktajlom! Organiziramo najbolj odbit teambuilding! 🤩

Kako se boš zabaval danes?

Expano

Potujte skozi pomurski prostor in čas s pomočjo 3D-projekcije, ki vas bo v projekcijski dvorani objela z vseh strani. Na poti boste srečali praživali in vulkane, se prebijali skozi prijetne in manj prijetne vremenske razmere ter videli, kje natančno se je nekoč bohotilo Panonsko morje. Pripravite se in uživajte v izjemnem 3D-doživetju Pomurja!

Mlin na Muri

Pričakujejo vas plavajoči mlin na reki Muri, razstava büjraštva ter mirna in neokrnjena narava.Skozi vse leto se lahko na prleško stran popeljete z brodom, ki je ena redkih, še obstoječih tovrstnih povezav med levim in desnim bregom Mure.Posebno doživetje za obiskovalce je tudi »PAJANI KRUJ«, ki je posebnost tega kraja in si ga lahko sami pripravite na odprtem ognju.

Golf igrišče

Golf igrišče ponuja zadovoljstvo tako izkušenim kot manj izkušenim igralcem. Na voljo sta poligon za vadbo kratkih in dolgih udarcev ter vadbena zelenica. Igralcem omogočajo udeležbo na različnih tečajih golfa in sodelovanje na turnirjih.