Panonska vas

KATERE VAŠE INFORMACIJE ZBIRAMO?

Za potrebe realizacije spletne rezervacije se shranijo kontaktni podatki in podatki o nosilcu rezervacije ali gostu.

ZA KAJ UPORABLJAMO VAŠE PODATKE?

Vaše podatke lahko uporabimo za odgovarjanje na vprašanja oz. realizacijo poslane rezervacije ali povpraševanja. Vaši podatki se ne bodo prodajali, zamenjali, prenašali ali dali kateri koli drugi družbi iz kakršnega koli razloga.

KAKO VARUJEMO VAŠE PODATKE?

Vaši podatki vezani na rezervacijo so za potrebe izvedbe le-te shranjeni v rezervacijskem sistemu, ki ga uporabljamo za vodenje rezervacij (ponudnik sistema je podjetje INTERSPLET d.o.o.). Dostop do podatkov imajo samo osebe zaposlene v podjetju in imajo za to dodeljene pravice (recepcija, podpora). Vsi podatki med spletno stranjo in rezervacijskim sistemom se prenašajo po varni HTTPS povezavi. Spletna plačila in druge transakcije se izvajajo na spletnih straneh ponudnika storitve (npr. banke, PayPal) in se ne obdelujejo ali shranjujejo pri nas.

ALI UPORABLJAMO PIŠKOTKE?

Da. Piškotki so majhne datoteke, ki jih shranimo na trdi disk vašega računalnika prek spletnega brskalnika (če dovoljujete), kar našemu sistemu omogoča, da prepozna vaš brskalnik in zajame ter zapomni določene informacije. Uporabljamo tudi piškotke, ki nam pomagajo sestaviti skupne podatke o prometu spletnega mesta in interakciji na spletnem mestu, tako da bomo v prihodnosti lahko ponudili boljše izkušnje in orodja na spletnem mestu. Če onemogočite piškotke, bodo nekatere funkcije onemogočene. Onemogočene bodo nekatere funkcionalnosti, ki omogočajo, da so servisne izkušnje učinkovitejše. Nekatere naše storitve ne bodo delovale pravilno. Več o piškotkih: /piskotki/

RAZKRITJE TRETJIM OSEBAM

Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, ne trgujemo z njimi ali jih kako drugače prenašamo zunanjim osebam.

POVEZAVE TRETJIH OSEB

Na spletni strani lahko vključujemo ali ponudimo produkte ali storitve tretjih oseb. Te spletne strani tretjih oseb imajo ločene in neodvisne politike zasebnosti. Iz tega razloga nismo odgovorni za vsebino in dejavnosti teh povezanih spletnih mest. Kljub temu si prizadevamo zaščititi integriteto naše strani, zato so kakršne koli povratne informacije o teh spletnih straneh dobrodošle.

SPREMEMBE NAŠEGA PRAVILNIKA ZASEBNOSTI

Če se odločimo za spremembo naše politike zasebnosti, bomo te spremembe objavili na tej strani.

KONTAKT Z NAMI

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku zasebnosti, se obrnite na nas preko kontaktne strani ali objavljenih kontaktov.