Nadgradnja energetske učinkovitosti Panonskih vil

 

V letih 2018 in 2018 bomo izvedli celostno obnovo objektov Panonskih vil 12, 13, 14 in 15, saj izvajamo projekt Nadgradnja energetske učinkovitosti Panonskih vil, sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. V okviru projekta smo že pridobili nove sisteme ogrevanja (toplotne črpalke), medtem ko bomo v prihodnjem letu zamenjali še okna in terasna vrata, pridobili sončne elektrarne, zamenjali pipe, glave tušev za energetsko učinkovitejše, vdelali sistem za ločevanje odpadkov ter kompostnik. 

 

__

Panonska vas je naselje vil in apartmajev, ki leži v vasi Tešanovci, 2 km od Moravskih Toplic, na robu čudovitih prekmurskih ravnic in le nekaj korakov od golf igrišča Livada (Terme 3000).

Naselje sestavlja deset, po prekmurskem izročilu zasnovanih hiš, kritih s trstiko, grajenih iz opeke, ter ometi iz gline. Notranjost krasi ročno izdelano masivno pohištvo, toplina krtačenega lesa in posebna dekorativna nota pa učinkovito sledita duhu avtentičnega Prekmurja. K prijetnemu ambientu prispeva okolju prijazno ogrevanje.

Občutek drugačnosti, posebnosti Panonske vasi dopolnjujejo nepozabni razgledi po prostranih prekmurskih poljih, mir obrobja pa dobesedno preplavi slehernega obiskovalca.

Kulinarična doživetja, razvajanja v termalnih vodah sosednjih term, domačnost Prekmurja, srčnost in gostoljubnost na vsakem koraku, pustijo nepozaben pečat, ki se vtisne v zavest in še dolgo greje srce, ter ohranja spomin na nepozabno prekmursko pravljico. 

Pripravljamo tudi motivacijske, delovne vikende, gostimo ekipe športnikov. Za skupine pripravljamo tudi catering obroke (zajtrk, kosilo, večerja), vse v pristnem prekmurskem stilu. 

Povprašajte za doživetje v Panonski vasi še za vašo skupino. 

 

Dobrodošli v Prekmurju!

 

 

Za vse goste objavljamo tudi splošne pogoje poslovanja.